Back to All Events

Oslo Open

Kunstnerne på Frysja kunstnersenter har åpne atelierer
SØNDAG 28 APRIL 

Det blir café i Fellesrommet. 

Velkommen!

Hvordan jobber en kunstner? Hva er et atelier? Ønsker du å bygge opp din egen kunstsamling? Besøk Oslo Open og hør kunstneren formidle tankene bak sin egen kunst samt se kunsten før den havner på galleri eller museum.

Oslo Open er Norges største kunstfestival og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet åpner 350-400 av Oslos kunstnere dørene for publikum. Det er duket for en intensiv helg full av unike kunstopplevelser og mulighet for å delta på arrangementer som Åpne Atelierer, Barnas Oslo Open (BOO!) Guidede Turer samt en rekke utstillinger arrangert av og med byens kunstnere. Oslo Open har årlig rundt 9000 besøkende, er åpent for alle. https://osloopen.no 

Oslo_Open_19.JPG
Earlier Event: December 1
Julesalg på Frysja
Later Event: September 13
Kulturnatt - Utekino